Vi är glada att du är här!

Cecilia Hedström, 56

Grundare av Nordic Day, lic. PT, kost- & fasterådgivare.

Vill du ha hög energi och mycket glow, då är det Cecilia du skall prata med.

Fotografen och journalisten som sadlade om till Personlig Tränare och Kostrådgivare för att kunna hjälpa fler till bättre hälsa.

Det är inte första gången hon arbetar tillsammans med sin dotter Under några år på 10-talet drev de välgörenhetsloppet Fight Cancer and Run tillsammans.

Cecilia föreläser gärna om hur du håller dig ung genom fasta!

  • Faste- och kostrådgivning
  • Träningsprogram
  • Coaching

Kajsaclara Linnander, 29

Grundare av Nordic Day, RYT 500+

Det som driver mig till att fortsätta utöva yoga efter 10 år som instruktör, är såklart alla fördelarna som medföljer. Självdisciplin, en starkare självbild, högre energi och en härlig community är bara några av de positiva aspekter som min yogapraktik erbjuder.

Kajsaclara har undervisat  många hundra klasser, kurser och workshops runtom i Europa – Vinyasa, Hatha, Yin och Bikram Yoga.

  • Yoga
  • Coaching

Anna Pilberger, 52

Diplomerad coach, driver Skoldiagnos.se

Vill medvetandegöra oss om hur enkla frågeställningar kan underlätta vardagen. Coaching är ett väldigt bra verktyg när vi vill nå förändringar i livet – stora som små. Anna har bred livserfarenhet och särskild insikt inom NPF (barn och vuxna med funktionsvariation).

  • Coaching

BG Nilensjö, 60

Chefredaktör Magasin Spring, Löpcoach & VM-medaljör

BG Nilensjö är löparen som sprungit tre varv runt jordklotet och vunnit över 100 SM medaljer. Han har dessutom drivit IS Göta i 25 år och inspirerat till motion – från 20 till nästan 700 medlemmar. Har har coachat hundratals löpare till framgång genom åren.

BG brinner för ett hälsosammare samhälle och coachar dig till att nå dina mål. Är det milen eller marathon du vill klara av eller kanske sätta personligt rekord. Då är BG rätt person för dig!

  • Löpcoach
  • Löpteknik

Dr. Rodrigo G. Magaña, 37

Endokrinolog som diver egen klink

Rodrigo är läkaren som brinner för ett  holistiskt synsätt, som föryngrar alla delar av kroppen. Besöker du Mexico eller USA rekommenderar vi ett besök hos honom. Annars tar du del av hans tjänster genom oss.

Rodrigos kommer att tolka dina blodtester och ge tydliga rekommendationer på vad du behöver göra och tillskott du kan ta för att optimera din hälsa tillsammans med våra tränings och kostprogram. Kan också beställas separat.

Hör av dig till oss!

Målsättning och målgång

Du kommer genom processen hitta dina motivatorer, det som driver dig, vad du vill uppnå – och bäst av allt: du kommer ha kul på vägen dit!

PT, kostrådgivning, träning & community

Genom Nordic Days upplägg har du tillgång till allt du behöver för en lyckad förvandlig. Ändra dåliga vanor? Skapa nya vanor? Vi hjälper dig!

100% personligt anpassat

Tack vare många års erfarenhet har vi paketerat en helhetslösning som hjälper dig med det du behöver. 

Just nu - 50%

Häng med oss på Nordic Living, en total återställare - skapa nya vanor & hitta ny energi.

Eller är du kanske nyfiken på Nordic Fasting? 50% gäller där också!