Är du vår första fasteklient?

Under 4 veckor coachar Cecilia dig genom fasta, träning och kostupplägg. Allting sker i vår enkla och roliga app. Allt för ett starkare och friskare du, före semestern ens har börjat! Vi söker nu fyra personer som får programmet Nordic Living helt kostnadsfritt. Är du en av dem?

Kostnad: 0 kronor (värde 4 500kr)
Startdatum 1: onsdagen 19 juni
Startdatum 2: onsdagen 26 juni
Programmets längd: 4 veckor

Skicka in din intresseanmälan senast onsdagen den 12e juni

Är det här du?

Passar du in på en eller flera av dessa punkter, tveka då inte på att skicka in din intresseanmälan nu!

 • RMan eller kvinna över 25 år
 • RDras med övervikt
 • ROrklös och allmänt trött
 • RHar det tufft med disciplin
 • RSvårt att bygga muskler
 • RHormonbesvär såsom klimakteriet eller andropause
 • RSvårt att sova
 • RVill prova på att fasta
 • RSkapa nya, hälsosamma vanor
 • RLära dig laga ren och bra mat
 • RSvårt att hitta motivation och sätta mål

Skicka in din intresseanmälan före den 12 juni då vi väljer ut fyra lyckliga personer! 

Cecilia Hedström är din fastecoach genom hela programmet. Hon är bland annat lic. PT, kost- & fasterådgivare, föreläsare och SM-medaljör

Vad du får

Hela vårt program Nordic Living värde 4 500 kr – helt kostnadsfritt!

 • R4 veckors personlig måltidsplanering
 • RGuidning genom olika typer av fasta
 • RPersonligt träningsupplägg
 • RTillgång till vår app där du finner alla dina upplägg
 • R3 coaching tillfällen där vi sätter och når dina mål

FAQ Nordic Living

Har du några funderingar? Läs vanliga frågor och svar här.

Hittar du inte vad du söker?

Maila oss på hello@nordicday.se

Vad betyder Nordic Living?
3
5

Att du får 30 dagar där du inte behöver tänka på vare sig mat eller träning. Vi tar hand om allt. Vi har hämtat inspiration från vår nordiska kultur där vi i alla tider ätit ren och närproducerad och rört på oss mycket. Nordic 30 är en liten hyllning till våra förfäder.

Jag vill gå ner i vikt och bygga muskler, går det med Nordic Living?
3
5

Alla recept i din kostplan är skapade för maximalt näringsintag så att du når dina mål Maten kommer hålla dig pigg och stark genom hela dagen. Vill du gå ner i vikt och bygga musk.er rekommendrar vi först Nordic 30 och sedan en Complete Fasting direkt på det. Protein och naturliga råvaror utgör grunden.

Vad kommer jag äta?
3
5

Alla recept i din kostplan är skapade för maximalt näringsintag så att du når dina mål Maten kommer hålla dig pigg och stark genom hela dagen. Grönsaker och protein utgör grunden.

Vad kommer jag inte äta?
3
5

Inget raffinerat socker, gluten eller tillsatser. Det är ren och enkel mat som du lagar själv. Med hjälp av e-boken "Rensa ditt kök", som ingår, kommer du att lära dig nya enkla recept utan tillsatser.

Hur vet jag vad jag ska laga och äta?
3
5

I god tid före start får du dina personliga recept, tillsammans med en inköpslista så att du kan planera och preppa ditt kök. Du finner även dagens recept i appen.

Jag är inte duktig på matlagning, kan jag klara av det?
3
5

Vi har tagit fram enkla recept för att alla skall kunna vara med. Förhoppningsvis lär du dig ett par knep i köket på vägen.

Är allergier ett problem?
3
5

Självklart inte. Varje kostplan är helt individuellt upplagd och vi tar såklart hänsyn till dina allergier och matpreferenser.

Jag gillar inte att gå hungrig, kan jag köra Nordic Living?
3
5

Abslout, Nordic 30 är inte en diet utan ett sätt att leva. Är du van att överäta eller få energi-kickar genom sokcker och kaffe kan det innebära några dagrs omställning. Det är inte meningen att du ska gå hungrig om du följer din personligt anpassade kostplan, men känns det obevämt eller att hungerkänslorna inte försvinner pratar du bara med din coach.

Kan jag vara med på träningen även om jag är skadad?
3
5

Ja, eftersom att vi tar hänsyn, inte bara till dina mål, utan också dina förutsättningar och möjligheter när både kost- & träningsprogrammen skapas.

Måste man gå till gymmet?
3
5

Du behöver inte ha tillgång till ett gym. Träningen kan du göra hemma med ett par enkla redskap, eller kanske vill du få upp flåset och vi lägger istället in fler löp-pass, elelr så vill du gå till gymmet. Dina önskemål och förutsättningar ger oss ramar för att skapa titt träningsprogram.

Vilken träningsutrustning behövs?
3
5

Vi rekomenderar att anävnda redskap vid träning för att öka motståndet, exmepelvis hantlar och miniband för att effektivisera hemmaträningen. Men det är inget måste.

Hur mycket kommer jag träna?
3
5

Ungefär 3-6 dagar i veckan. Räkna med minst 30 minuters träning per tillfälle. Notera att träning kommer innebära olika saker för olika människor.

Hur går coachingen till?
3
5

Den sker online på video- eller telefonsamtal. Antalet gånger beror på hur många dagar du väljer att göra din Kick-Start på, 30, 60 eller 90. Varje tillfälle är ca 30 min. Exakta datum bestämmer du med din coach.

Varför coaching?
3
5

Vi ser coachingen som pricken över i:et. Den ger dig möjlighet att reflektera, stätta mål och ställa frågor. Det tillåter oss att skräddarsy och följa upp din resa.

Jag är inte nöjd med min coach, får jag byta?
3
5

Självklar får du byta om det inte känns rätt.

{

Nordic Living med Cecilia som coach var det bästa jag gjort! – Morgan Granander