Ta kontroll över dina vanor

Är du redo för en livsstilsförbättring? 

Lär dig skapa nya bra vanor för din kropp, ditt sinne och din framtid.

JUST NU: 5 500:- 2 750:-

Nordic Living

Efter köpet får du en inbjudan till vår app (kan endast laddas ner med inbjudan). I den fyller du i en hälsodeklaration, matdagbok och träffar din coach. Programmet är uppdelat i 4 veckor och 4 olika steg:

  • Clean Week
  • Prep Week
  • Boost Week
  • Final Week

Genom alla veckorna har du coachingsamtal och uppföljning - vi ser till att du håller dig på banan, känner dig stark och redo att möta nya goda vanor med självförtroende och motivation.

Det ursprungliga priset var: 5500,00 kr.Det nuvarande priset är: 2750,00 kr.

Ytterligare information

Längd

4 veckor

Startdag

Varje måndag

Ett helhetsgrepp om din livsstil

Med ren mat, tydliga målsättningar och en och annan fasta – blir du ditt skarapste, starakste och bästa jag. Vi gör det tillsammans.

4 veckor = nya vanor 

Allt du behöver får en helomvändning. Lär dig om ren mat, effektiv coh rolig träning, fasta och lär känna nya männsikor. Allt i vår app.

  • RPersonlig kostplan
  • RPersonligt träningsprogram
  • RCoach och PT
  • RPersonlig fasteplan
  • RCommunity

”Bästa jag gjort för mig själv”

FAQ

Har du några funderingar? Läs vanliga frågor och svar här.

Hittar du inte vad du söker?

Maila oss på hello@nordicday.se

Vad betyder Nordic Living?
3
5

Att du får 30 dagar där du inte behöver tänka på vare sig mat eller träning. Vi tar hand om allt. Vi har hämtat inspiration från vår nordiska kultur där vi i alla tider ätit ren och närproducerad och rört på oss mycket. Nordic 30 är en liten hyllning till våra förfäder.

Jag vill gå ner i vikt och bygga muskler, går det med Nordic Living?
3
5

Alla recept i din kostplan är skapade för maximalt näringsintag så att du når dina mål Maten kommer hålla dig pigg och stark genom hela dagen. Vill du gå ner i vikt och bygga musk.er rekommendrar vi först Nordic 30 och sedan en Complete Fasting direkt på det. Protein och naturliga råvaror utgör grunden.

Vad kommer jag äta?
3
5

Alla recept i din kostplan är skapade för maximalt näringsintag så att du når dina mål Maten kommer hålla dig pigg och stark genom hela dagen. Grönsaker och protein utgör grunden.

Vad kommer jag inte äta?
3
5

Inget raffinerat socker, gluten eller tillsatser. Det är ren och enkel mat som du lagar själv. Med hjälp av e-boken "Rensa ditt kök", som ingår, kommer du att lära dig nya enkla recept utan tillsatser.

Hur vet jag vad jag ska laga och äta?
3
5

I god tid före start får du dina personliga recept, tillsammans med en inköpslista så att du kan planera och preppa ditt kök. Du finner även dagens recept i appen.

Jag är inte duktig på matlagning, kan jag klara av det?
3
5

Vi har tagit fram enkla recept för att alla skall kunna vara med. Förhoppningsvis lär du dig ett par knep i köket på vägen.

Är allergier ett problem?
3
5

Självklart inte. Varje kostplan är helt individuellt upplagd och vi tar såklart hänsyn till dina allergier och matpreferenser.

Jag gillar inte att gå hungrig, kan jag köra Nordic Living?
3
5

Abslout, Nordic 30 är inte en diet utan ett sätt att leva. Är du van att överäta eller få energi-kickar genom sokcker och kaffe kan det innebära några dagrs omställning. Det är inte meningen att du ska gå hungrig om du följer din personligt anpassade kostplan, men känns det obevämt eller att hungerkänslorna inte försvinner pratar du bara med din coach.

Kan jag vara med på träningen även om jag är skadad?
3
5

Ja, eftersom att vi tar hänsyn, inte bara till dina mål, utan också dina förutsättningar och möjligheter när både kost- & träningsprogrammen skapas.

Måste man gå till gymmet?
3
5

Du behöver inte ha tillgång till ett gym. Träningen kan du göra hemma med ett par enkla redskap, eller kanske vill du få upp flåset och vi lägger istället in fler löp-pass, elelr så vill du gå till gymmet. Dina önskemål och förutsättningar ger oss ramar för att skapa titt träningsprogram.

Vilken träningsutrustning behövs?
3
5

Vi rekomenderar att anävnda redskap vid träning för att öka motståndet, exmepelvis hantlar och miniband för att effektivisera hemmaträningen. Men det är inget måste.

Hur mycket kommer jag träna?
3
5

Ungefär 3-6 dagar i veckan. Räkna med minst 30 minuters träning per tillfälle. Notera att träning kommer innebära olika saker för olika människor.

Hur går coachingen till?
3
5

Den sker online på video- eller telefonsamtal. Antalet gånger beror på hur många dagar du väljer att göra din Kick-Start på, 30, 60 eller 90. Varje tillfälle är ca 30 min. Exakta datum bestämmer du med din coach.

Varför coaching?
3
5

Vi ser coachingen som pricken över i:et. Den ger dig möjlighet att reflektera, stätta mål och ställa frågor. Det tillåter oss att skräddarsy och följa upp din resa.

Jag är inte nöjd med min coach, får jag byta?
3
5

Självklar får du byta om det inte känns rätt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

{

Nordic Living med Cecilia som coach var det bästa jag gjort! – Morgan Granander